Про клуб

Рекомендуємо пройти медичне обстеження до початку відвідувань Клубу так, як Клуб не є медичною установою.
Ми пропонуємо Вам спеціальну, перевірену роками методику підготовки боксерів, яка дозволить Вам досягти успіхів як у боксерській техніці, так і в загальнофізичному плані, підвищити навички володіння своїм тілом та своїми емоціями.
Бійцівський Клуб "NO BORDERS" пропонує унікальну програму VIP-BOXING.
Тренування з тайського боксу проводяться в групах для початківців та досвідчених бійців, є групи для дітей, а також індивідуальні тренування з тайського боксу. Унікальні методики тренувань повноцінно розвивають ударну техніку як рук і ніг, крім загальних фізичних вправ спортсмени регулярно проводять комплексні тренування на розтяжку.
ДИТЯЧИЙ БОКС – у дитини відбувається активне тренування витривалості та координації рухів, прискорюється робота центральної нервової системи. У разі регулярних і правильних занять боксом дитина буде рости підтягнутою, дуже стійкою і спокійною емоційно, здатною вирішити будь-яку життєву ситуацію.
Індивідуальна робота з тренером з боксу дозволяє глибше зрозуміти та освоїти боксерську техніку. Всі рухи та переміщення відразу коригуються, а при роботі в парах можна отримати повчання безпосередньо під час бою. Регулярні тренування з боксу сприяють швидшому досягненню результату, якщо спортсмен хоче почати займатися боксом, повноцінна увага тренера допоможе йому за короткий час правильно поставити удар.
Заняття «самооборона для дітей» обігрують реальні небезпечні ситуації, які можуть виникнути у сучасному мегаполісі та дозволяють дитині навчитися бути готовою до них.
Занятия «самооборона для детей» обыгрывают реальные опасные ситуации, которые могут возникнуть в современном мегаполисе и позволяют ребенку научиться быть готовым к ним.
Крав-Мага в клубі "New Borders" пропонує курси дитячої самооборони, які допоможуть батькам бути більш впевненими в безпеці своєї дитини, в тому, що в разі потреби дитина може постояти за себе. В умовах сучасного життя часто бувають ситуації, коли постає питання безпеки дитини.
У боксі діє система, відповідно до якої боксери розбиті на 11 вагових категорій (назви категорій є умовними, в офіційних документах використовується лише їх позначення у кілограмах)
НАША АДРЕСА:
м. Вишневе, вул. Машинобудівників 17-А
НАШІ ТЕЛЕФОНИ:
Усі права на сайт належать newborders.com.ua
Розробка сайту SEO-City